Rekrutteringsbureau Køge, Roskilde, Næstved, Ringsted Sjælland

Hvad koster en fejlansættelse?

– et rekrutteringsbureau
hjælper med at finde den rette medarbejder

Der er mange gode grunde til at vælge et rekrutteringsbureau, når du vil finde en ny medarbejder – for en fejlansættelse har store omkostninger. 

Du vil måske gerne spare penge, og så overvejer du at stå for rekrutteringen selv.  Men hvordan griber du rekrutteringsprocessen an? Er du sikker på, at du finder den rigtige medarbejder?  

En fejlansættelse koster mange hundredetusinde kroner. Det gør ondt på både økonomien i din virksomhed og selvfølgelig på den person og det team, der er involveret.

Vi fungerer som rekrutteringsbureau på Sjælland og Fyn, i Jylland og på Grønland.

Fra vores 2 kontorer i Køge og Nuuk hjælper vi små og store virksomheder med rekruttering og headhunting.

Pris på en fejlansættelse

Typisk finder man først ud af, at der er sket en fejlansættelse efter prøveperiodens udløb. Det er ikke uhørt at en medarbejder efter 4 måneders ansættelse med en månedsløn på ca. 30.000 kr., kan give en udgift på op til 400.000 kr. Her er der inkluderet alt fra selve månedslønnen til pension, feriepenge, IT-udstyr, oplæring, personalegoder og ikke mindst; fejlbeslutninger. (Kilde: jobindex)

Et rekrutteringsbureau minimerer risikoen for fejlrekruttering

Et rekrutteringsbureau laver grundige job- og personanalyser, inden der træffes valg om at se de udvalgte kandidater til jobsamtale. Når forarbejdet er gjort grundigt og seriøst, er risikoen for fejlrekruttering minimal.  

Efter 1. samtalerunde med jobkandidater beder vi, de jobkandidater vi ønsker at gå videre med om at tage en personlighedstest. 

Derfor vælger et stigende antal virksomheder, at outsource hele rekrutteringsprocessen og headhunting til et professionelt rekrutteringsbureau som os. 

Kender du en?

Mange virksomheder bruger egne netværk – både private og faglige – når de mangler en ny medarbejder. ‘Kender du en dygtig bogholder?’ – ‘Hvor har I fundet jeres nye salgsmedarbejder?’, ‘Har du hørt om en, der har kompetencer til at udfylde denne stilling?’ osv.  

For det meste fokuseres der kun på de faglige færdigheder. Men som du nok ved, så kan en forkert personlighed i en given stilling føre til tidlig afskedigelse eller en opsigelse. Derfor er det bedst, at du får hele pakken, når du søger ny medarbejder. 

Førstehåndsindtrykket af en kandidat giver helt sikkert en indikator om vedkommendes personlighed. Men en indikator er sjældent facit.

Personlighed er blevet en faglig egenskab

Du har ikke selv lyst til at stå foran en sælger, der ikke lytter til, hvad du siger. Det har dine kunder heller ikke. Derfor er personlighed blevet til en faglig egenskab for virksomheder i dag.  

Dine medarbejdere er ambassadører for din virksomhed. Føler en kunde, at han eller hun har fået en uprofessionel behandling, så spredes det med lynets hast – bl.a. via sociale medier og egne netværk. Derfor er det mere end nogensinde vigtigt, at du finder den eller de jobkandidater, der matcher stillingen bedst med både faglige og personlige kompetencer.  

Af den årsag har vi som rekrutteringsbureau også set en stigning af henvendelser i de senere år.

Pris på et rekrutteringsbureau

Hvad er så prisen på at bruge et rekrutteringsbureau? Meget billigere end prisen på en fejlansættelse – det kan vi godt love dig. Omkostningerne afhænger helt af dine ønsker til hjælp. Måske vi skal finde de fagligt egnede kandidater og give dem en personlighedstest? Måske skal vi stå for hele ansættelses- og rekrutteringsforløbet – det afhænger af dine præferencer. 

Uanset omstændighederne for vores samarbejde, så vil vi garantere, at vores service er langt billigere for din virksomhed end prisen for en fejlrekruttering.

Rekrutteringskompagniet A/S er det sikre valg, når du vil finde en ny medarbejder

Med mange års erfaring inden for rekruttering og headhunting, giver vi som rekrutteringsbureau garanti på, at vi finder dig en både fagligt og personligt kvalificeret medarbejder. 

Hos os får du en personlig rekrutteringskonsulent tilknyttet, der vil tage sig af hele forløbet fra start til slut – og selvfølgelig i tæt samarbejde med dig. 

Vi fungerer som rekrutteringsbureau for store og små virksomheder på Sjælland og Fyn og i Jylland og Grønland. 

Hvordan foregår en rekrutteringsproces?

Vil du vide mere om, hvordan en rekrutteringsproces forløber – med indledende jobafklaring, forskellige tests, interviews mv.?