Rekruttering

Rekruttering af den bedst egnede medarbejder - hjælpen er her

Med professionel hjælp fra et rekrutteringsbureau bliver et ansættelsesforløb nemt og struktureret, når du skal finde en ny medarbejder eller leder. 

Hos Rekrutteringskompagniet A/S får du hjælp til hele ansættelsesprocessen. Vi kan også skræddersy et forløb med rekruttering, så du får hjælp til dele af et rekrutteringsforløb. Vi tilgodeser alle dine behov og ønsker.

Rekruttering af en ny medarbejder med fokus på din virksomheds behov

Rekruttering af en ny medarbejder er et mere eller mindre omfangsrigt forløb.

Vi udarbejder en skræddersyet kompetenceprofil – ud fra din virksomheds ønsker og krav til en ny medarbejder. Her ser vi både på de faglige og de personlige evner. Dette foregår altid i tæt samarbejde med dig eller en kvalificeret kandidat fra din virksomhed. Det sikrer, at kandidatfeltet indsnævres helt fra starten, så kun de bedst kvalificerede er tilbage.

Outplacementkonsulent til outplacementforløb
sasja winther - rekrutteringskompagniet

Rekrutteringskompagniet

Vores rekrutteringskonsulenter hjælper med rekruttering på Sjælland og Fyn, i Jylland og i Grønland fra vores 2 kontorer i Køge og Nuuk.

Rekruttering i et forløb er både fagligt og personligt

Når vi starter et forløb med rekruttering, har en af vores rekrutteringskonsulenter en tæt dialog med dig eller en repræsentant fra din virksomhed. Sammen afdækker vi alle kompetencekrav. Derved er kriterierne for den kommende medarbejders faglige evner helt på plads. Det giver os mulighed for, fra start af, at indsnævre kandidatfeltet betydeligt.

Rekruttering handler dog ikke kun om kandidaternes faglighed. Det handler bestemt også om personlighed.

Vi tager højde for begge dele, når vi skal finde en ny medarbejder til din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at vi lærer både dig, din virksomhed og selvfølgelig kandidaterne at kende. På den måde skabes et perfekt job- og kandidatmatch.

Hvordan finder man en ny medarbejder?

Som et erfarent rekrutteringsbureau med veluddannede rekrutteringskonsulenter ved vi præcist, hvor og hvordan vi finder din nye medarbejder.

Det er ikke længere nok at sætte en annonce i lokalavisen. I dag er det en kombination af netværk og de digitale medier, der fungerer som de bedste platforme i forbindelse med rekruttering. Vores rekrutteringskonsulenter er eksperter i at udnytte dem alle optimalt. De ved præcist hvor og hvordan, der skal søges, og de er eksperter i at finde frem til de mest egnede kandidater.

Når det gælder rekruttering, finder vi de mest kvalificerede jobkandidater her:

LinkedIn

Headhunting på LinkedIn er et godt sted at starte med rekruttering (mere om headhunting her)

Netværk

Vi undersøger muligheder via faglige relationer og netværk

CV database

Vores CV database udvides løbende med nye jobkandidater

Online annoncering

Målrettet annoncering på websites og sociale medier er effektivt til at finde egnede kandidater

Det er tit en kombination af alle de mest effektive platforme og muligheder, der skal i spil for at finde den helt rigtige medarbejder. 

Kan du regne ud, hvem der er bedst egnet?

Ved du ikke præcis, hvad du skal være opmærksom på under en rekruttering?

Så kan vi kun anbefale, at du tager fat på os.

Så undgår du en regulær fejlansættelse. En fejlansættelse koster dyrt. Læs mere om omkostningerne ved fejlansættelser her >>

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

Mange små og mellemstore virksomheder vælger at outsource rekruttering til et eksternt rekrutteringsbureau. Blandt andet fordi man ikke har en inhouse HR-afdeling, der tager sig af rekruttering, som ellers er typisk i store virksomheder.

Rekruttering med Rekrutteringskompagniet - fordele:

Rekruttering med personlig, professionel & nærværende dialog

Du har en løbende dialog, med en erfaren rekrutteringskonsulent der håndterer hele eller dele af ansættelsesforløbet.

Du ved, hvad du får!

Du ved med sikkerhed, at de kandidater der udvælges, er de bedst egnede til den ledige stilling.

Brug din tid på det du er god til

Du slipper for alle de mange administrative opgaver og enorme tidsforbrug, der følger med et rekrutteringsforløb.

Garanti

Du har en garanti på op til 12 måneder. Så du kan stole på, at vi ved, hvad vi laver.

Ved du, hvor dyr
en fejlansættelse kan blive?

Ikke mange ved det. Men det koster flere hundredetusinde kroner, hvis man ansætter den forkerte.

Hvordan?

Rekruttering af medarbejdere til back office, detailhandel og food service er vores speciale

Rekrutteringskompagniet er specialiseret i rekruttering af nye medarbejdere til back office-stillinger og stillinger inden for detailhandel (leverandør til detailhandlen) og food service. Også når det gælder ledelsesrekruttering. 

Typiske stillinger inden for back office:

  • Direktører
  • Marketingmedarbejdere
  • Sælgere
  • Økonomichefer / bogholderi
  • Indkøbsmedarbejdere /-chefer
  • Kommunikationsmedarbejdere
  • Ledere og specialister

Generelt er back office en betegnelse for den administrative del af en virksomhed. Mangler du en ny medarbejder her, så er vi eksperter i at finde den rette. 

Har du brug for hjælp til rekruttering uden for vores specialområder, så tag fat på os alligevel. Med et stort fagligt netværk er der meget stor sandsynlighed for, at vi kan hjælpe dig. Kontakt her.

Et rekrutteringsbureau med erfaring

Vejen til en succesfuld rekruttering opnås via en erfaren rekrutteringskonsulent og et målrettet rekrutteringsbureau.

Du er specialist i dit erhverv, lige som vi er specialister i de erhverv, vi rekrutterer og headhunter til. 

Specialister rekrutterer specialister – som ledere rekrutterer ledere. 

Gennem egen erfaring inden for de forskellige brancher, ved vi, hvad der skal til. Derfor kan vi målrettet søge og finde den rette medarbejder eller leder til din virksomhed.

Rekruttering Sjælland Fyn Jylland Grønland

Rigtig rekruttering er essentielt for din virksomheds succes

Rekruttering - rekrutteringsbureau fyn-sjælland-jylland

Rekruttering af de bedst egnede medarbejdere er om noget et afgørende kriterie for din virksomheds succes. 

Nøje udvalgte medarbejdere med de rette kompetencer og de mest egnede personprofiler er basen for vækst. Det er dine medarbejderes præstationer, der skal opnå virksomhedens målsætninger. Derfor er det yderst vigtigt, at man ikke slækker på  processen med rekruttering. 

‘Den nye medarbejder skal være som den gamle’

Når en stilling skal overtages af en ny, så er det for mange virksomheder mest logisk, at genbesætte stillingen med en ny medarbejder af samme støbning som den gamle. Men det er langt fra sikkert, at det er det mest optimale. Som med alt andet, udvikles og ændres din virksomhed kontinuerligt. Derfor er fokus på rekruttering af en ny medarbejder ekstremt vigtigt. Virksomheden kan have flere eller helt anderledes kompetencebehov nu, end hvad der var væsentligt for 5 eller 10 år siden.

Rekruttering gennem et rekrutteringbureau sikrer, at alle aspekter der er væsentlige for din virksomhed, kommer i fokus inden jobkandidater udvælges.

Hjælp til rekruttering?

Vi fungerer som eksternt rekrutteringsbureau for mange små og store virksomheder. Skal du bruge hjælp til rekruttering på Sjælland og Fyn, i Jylland eller på Grønland? Så har vi kontorer i både Køge og Nuuk. Vi udfører rekruttering for virksomheder i  bl.a. Odense, Vejle, Næstved, Roskilde og Ringsted

Tag fat på os, hvis du vil have professionel hjælp.

Rekruttering , når det gælder selve disciplinens ophav, betyder, at en rekrutteringskonsulent beskæftiger sig med at finde og tiltrække medarbejdere til en virksomhed. Rekruttering som proces er et yderst vigtigt område inden for en virksomheds drift. Der skal jo nu engang medarbejdere til for at drive en virksomhed.

En rekrutteringskonsulent har HR-faglige kompetencer. Når man taler om rekruttering, er der nemlig også tale om at fastholde og udvikle medarbejdere. Det handler om mere end at tiltrække dem. 

Derfor indeholder en uddannelse som rekrutteringskonsulent fag inden for alt fra personalejura til forhandlingsstrategi. 

Mere om HR-udvikling her.

Du kan læse mere om uddannelse som HR-konsulent på ug.dk.

Et rekrutteringsbureau med dygtige rekrutteringskonsulenter

Rekrutteringskompagniet A/S er et dansk rekrutteringsbureau med erfarne rekrutteringskonsulenter. Vi varetager opgaver i hele Danmark. Fra kontoret i Køge opererer vi på Sjælland, Fyn og i jylland.

Vi har desuden et søsterselskab – InuitRecruitment – der varetager rekruttering til grønlandske virksomheder og danske virksomheder i Grønland.

sasja winther - rekrutteringskompagniet

Sasja Winther

Searcher