Ledige stillinger

Stilling som Karrosseritekniker / Pladesmed i Nuuk

I samarbejde med INUITrecruitment søger vi en karrosseritekniker/ Pladesmed.

I jobbet er det vigtigt, at du har erfaring med opgørelse af autoskader samt har erfaring med opretning af biler. Du har desuden erfaring med bænkarbejde, og det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med autotakst (dog ingen betingelse).

Autoteknolog/ Diagnosetekniker søges

I samarbejde med INUITrecruitment søger vi en autoteknolog/diagnosetekniker.

I rollen som Autoteknolog/Diagnosetekniker er det relevant, at du har evnen til at lære fra dig og er klar til at supportere kunder og samarbejdspartnere i hele Grønland, både via rejseaktivitet og via TeamViewer.

Juniorindkøber til Fersk Food

I samarbejde med INUITrecruitment søger vi en Juniorindkøber til Fersk Food på servicekontoret i Nuuk

Har du butikserfaring eller erfaring med salg af fødevarer, meget gerne indenfor frugt og grønt, og har du lyst til at arbejde i Grønlands største detailkoncern, så er det dig vi leder efter!

Medical Writer

ALK is looking for a Medical Writer who shares their passion for communicating clinical data, who enjoys being part of a small and dedicated team, and who wants to play a key role in project teams throughout the complete lifecycle of their products.

Direktør for velfærd og arbejdsmarked

I samarbejde med INUITrecruitment søger vi en direktør til forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked til Kommuneqarfik Sermersooq.

Forpagter søges til OK+ i Kolding

Vil du gerne være din egen chef?
 
Drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge? Så er det måske dig, vi leder efter!

Presserådgiver til SIUMUTs folketingsmedlem

I samarbejde med INUITrecruitment søger vi på vegne af Folketingsmedlem Aki-Matilda Høegh-Dam (SIUMUT) en Presserådgiver med særlig interesse for Grønland. 

Forpagter søges til OK+ i Farsø

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Are you our new Specialist, PV Partner Management?

Pharmacosmos is looking for a Specialist, PV Partner Management to join our Drug Safety department, and to work closely with the Director, QPPV Office to manage PV Partners including PV partner agreements, to further develop our post-marketing pharmacovigilance system and ensure regulatory compliance.

Departementet for Finanser søger en afdelingschef til Økonomisk Planlægning

Vi søger i samarbejde med INUITRecruitment ApS:

Er du en skarp økonom med styr på planlægning og personaleledelse, så er du måske vores nye afdelingschef!

Direktør for Børn og Skoler til Kommuneqarfik Sermersooq

I samarbejde med INUITRecruitment ApS søger vi en dygtig Direktør for Børn og Skoler i Kommuneqarfik Sermersooq.

Brænder du for at gøre en forskel indenfor Børn og Skole området i verdens geografisk største kommune? 

Forpagter til OK+ i Frederikshavn

Rekrutteringskompagniet A/S søger for OK+ en forpagter til butikken på Hjørringvej 12 i 9900 Frederikshavn.

Butikken ligger i forbindelse med OK tankanlæg og har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off, kaffe, drikkevarer samt konfekture. 

Styrelseschef til Økonomi- og Personalestyrelsen søges

Rekrutteringskompagniet A/S og Inuitrecruitment ApS søger for Grønlands Selvstyre en styrelseschef. 

Har du lyst til at stå i spidsen for centrale opgaver med betydning for hele Grønland – og kan du varetage
det overordnede ansvar for Landskassens regnskab, forhandling af overenskomster og lønudbetaling til ca.
6000 medarbejdere?

Dygtig Økonomichef søges

Vil du gøre økonomistyringen i det offentlige Grønland endnu bedre? Er du en dygtig leder med et skarpt øje for økonomi? Så har vi en spændende stilling som økonomichef ledig, i verdens største kommune.

Job som slagtersvend/ slagtermester

Rekrutteringskompagniet og INUITRecruitment aps søger for Pisiffik en dygtig mestersvend eller slagtersvend med potentiale til Pisiffik Maniitsoq. 

Det er vores forventning, at du har erfaring fra en lignende stilling og at du er rigtig slagter, med stor faglig stolthed og kærlighed til dit håndværk.

Kommuneqarfik Sermersooq søger stærk lederprofil som Vicekommunaldirektør

Ønsker du at skabe en forskel og bidrage til fremtiden for både byen Nuuk og hele Kommuneqarfik Sermersooq? Har du solid ledelseserfaring og politisk tæft? Så har vi en attraktiv og udfordrende direktørstilling til dig. 

Forpagter til OK+ i Hobro

Rekrutteringskompagniet A/S søger for OK+ en forpagter til butikken i Hobro.

Brænder du for at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er dette lige jobbet for dig.

Fuldmægtige/ specialkonsulenter søges

Rekrutteringskompagniet og INUITRecruitment aps søger for for Ombudsmanden for Inatsisartut 2 juridiske sagsbehandlere.

Ombudsmanden for Inatsisartuts funktion svarer til Folketingets Ombudsmands. 

Inatsisartut Ombudsmandiat fuldmægtiginik/immikkut siunner- sortinik pikkorissunik sulisussarsiorpoq

Sulianik suliarinnittutut (fuldmægtigitut imaluunniit immikkut siunnersortitut) atorfiit marluk 1. oktober 2019 aallarnerfigalugu erseqqinnerusumilluunniit isu- maqatigiissuteqarnikkut sulilertussanik inuttassarsiuunneqarput.

2 projektledere til en spændende og udfordrende stilling i Nuuk

Rekrutteringskompagniet søger i samarbejde med InuitRecruitment og på vegne af EMJ-Atcon 2 projektledere til en spændende og udfordrende stilling i Nuuk.

EMJ-Atcon er et solidt entreprenørfirma med over 25 års erfaring i Grønland. De udfører projekter i alle størrelser og entrepriseformer for både private og offentlige bygherrer. 

Researcher/Juniorkonsulent til Rekrutteringskompagniet

Har du en baggrund – eller er du ved at uddanne dig –indenfor HR, psykologi eller måske kommunikation? Så har vi det perfekte deltids – eller studiejob til dig.

Vi har travlt med at løse opgaver for vores kunder i Danmark og Grønland, og søger derfor en dygtig og positiv kollega 20-25 timer om ugen.

Fire AC medarbejdere søges

Bureau for Inatsisartut søger 4 dygtige AC medarbejdere til betjening af parlamentets udvalg, med forventet ansættelse 1. juli, 1. august 2019 eller efter aftale. Der er tale om fuldtidsstillinger, heraf 1 fast samt 3 vikariater af 6-12 måneders varighed med mulighed for forlængelse.

Forpagter til OK+ i Viby

Rekrutteringskompagniet A/S søger for OK+ en forpagter til butikken på Rosenhøj 30 i 8260 Viby J.

Brænder du for at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er dette lige jobbet for dig.

Forpagter til OK+ i Frederikshavn

Rekrutteringskompagniet A/S søger for OK+ en forpagter til butikken på Hjørringvej 12 i 9900 Frederikshavn.

Butikken i Kibæk ligger i forbindelse med OK tankanlæg og har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off, kaffe, drikkevarer samt konfekture. 

Direktør til foodservice

Rekrutteringskompagniet og Inuitrecruitment søger for Pisiffik A/S en ambitiøs og resultatorienteret direktør til foodservice.

 
Pisiffik har store ambitioner og en målrettet strategi om fortsat vækst og søger derfor en ambitiøs og målrettet direktør til foodservice- og engrosdivisionen med base i Nuuk.

Elektriker søges

Elektriker søges til en af Grønlands største el-installationsforretninger.
 
Har du hænderne skruet godt på, og kan du lide at arbejde selvstændigt? Synes du samtidig at det kunne være en spændende udfordring at arbejde i Grønlands største by Nuuk?

Vil du være din egen chef?

Rekrutteringskompagniet A/S søger for OK+ en forpagter til butikken på Århusvej 192 i 8570 Trustrup, så brænder du for at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er dette lige jobbet for dig.

HR Chef til Danæg

Danæg er en af Danmarks førende og mest ambitiøse producenter af æg. Danæg har fokus på en fortsat positiv og kraftig omsætnings- og resultatudvikling, og søger derfor en dygtig HR Chef.

Key account manager til Danæg

Du skal gennem din evne til at skabe relationer, styrke og udbygge DANÆGs position på det danske og nordtyske marked.

DANÆG har eksisteret siden 1895, omsætter for ca. 1,3 mia kr. og beskæftiger ca. 300 medarbejdere.

Salgschef til spændende handelsvirksomhed

Økonomichef til Nuuk

Grønlands største el-installationsvirksomhed, søger med reference til den administerende direktør, en økonomichef til vores hovedkontor i Nuuk.

Projektdirektør

Projektdirektør til spændende stilling hos Brøndum.

Afdelingschef

Som afdelingschef har du det personale- og driftsmæssige ansvar for projektforretningen. Du er hands on på projektstyringen, og er budgetansvarlig for alle afdelingens projekter og andre aktiviteter.

Rekrutteringskonsulenter

Rekrutteringskonsulent Køge, Roskilde, Ringsted, Næstved

Berit Tops

Partner og rekrutteringskonsulent