HR udvikling

HR udvikling dækker over flere emner inden for human ressources, der alle er med til at skabe solide og bæredygtige virksomheder.  

Et udviklingsforløb tager udgangspunkt i de menneskelige ressourcer og kompetencer, der styrker ledelse og medarbejdere i din virksomhed – individuelt og som team. HR-udvikling er både vigtigt for medarbejdere og ledelse – i enhver virksomhed.

Vi hjælper med HR-opgaver på Sjælland, Fyn, i Jylland og Grønland fra vores 2 kontorer i Køge og Nuuk.

HR udvikling

“HR udvikling handler ganske enkelt om at forløse potentialet i hver enkelt person til gavn for din forretning.”

hr udvikling - hr konsulent Køge, Roskilde, Næsteved, Ringsted

En fremtidssynet HR Strategi er vejen til vækst

HR rådgivning og sparring giver grobund for succes og vækst. En HR-strategi skal selvfølgelig tilpasses den nuværende situation i din virksomhed, og samtidig skal den imødekomme udviklingsbehov i din branche. Det er noget, vi kan hjælpe med. 

Har du og din virksomhed eller organisation brug for ekstern hjælp til HR-udvikling, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe. Vi hjælper med forskellige HR-værktøjer, udviklings- og træningsforløb og ikke mindst sparring.

HR udvikling med en god HR strategi baner vejen for organisationsudvikling

HR udvikling bør prioriteres meget højt i enhver virksomhed.

Vidste du, at virksomheder med en stærk HR strategi både fastholder eksisterende medarbejdere og tiltrækker talentfulde medarbejdere?  

Hvorfor? Fordi dine medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource. Er de glade og motiverede, skaber de værdi for virksomheden på alle fronter. Det er logik for perlehøns, men knap så let at implementere, hvis man ikke har en dedikeret HR-afdeling. 

Med ekstern HR support kan en af vores HR-konsulenter hjælpe dig og dine medarbejdere med at implementere forskellige udviklingsstrategier og løse eventuelle interne problemer. Det er kernen i HR udvikling.

hr-udvikling sjælland køge

HR rådgivning løser problemer og opfylder målsætninger

Som leder i en mindre eller mellemstor virksomhed, er HR nok ikke det fag, du beskæftiger dig mest med. Selvom du sikkert gerne ville.

Vi oplever i stigende grad, at stort set alle erhverv øger indsatsen inden for HR-udvikling, fordi det netop er den bedste vej til trivsel og vækst. 

Vores erfarne HR-konsulenter yder hjælp til udvikling med HR rådgivning inden for følgende emner:

(der alle uddybes nedenfor)

Hvad er god ledelse?

God ledelse er som bekendt forskellen mellem fiasko og succes. Det er ledelsens vigtigste opgave, at hver enkelt medarbejder inspireres til at yde maksimalt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst muligt motiverer dine medarbejdere, så tag fat på os. 

Coaching og HR-udvikling – ledelsescoaching og medarbejdercoaching

Står du eller en af dine medarbejdere overfor forandringer i virksomheden, er HR-udvikling med individuelle coaching-forløb et godt værktøj. På den måde bliver det nemmere for alle at overkomme nye opgaver og udfordringer. Coaching giver større fokus på målsætningen.  

Har virksomheden været nødsaget til at skære i medarbejderstaben, kan vi også hjælpe med outplacement, så der tages godt hånd om de opsagte medarbejdere.

Når du har et coachingforløb hos os, får du værktøjer til at blive en stærkere leder og/eller medarbejder. Vores coach hjælper dig til at få klarhed over, hvor og hvordan din indsats skal prioriteres, så du arbejder og agerer mere effektivt og målrettet.  

Vi tilpasser hvert enkelt coachingforløb, så det matcher dine behov.

Læs mere om grunde til at bruge en coach her.

Organisationsudvikling 

Organisationsudvikling er vigtigt, når din virksomhed enten vil ændre strategi, eller hvis den nuværende strategi ikke skaber de ønskede resultater.  

Vi hjælper med at strømline arbejdsprocesserne og -tilgangen, så medarbejdere og ledere arbejder mere målrettet på at opnå et ønsket resultat. Egentlig kan man kalde det adfærdsrådgivning, fordi den mest hensigtsmæssige adfærd skaber de bedste resultater. 

Karriereudvikling og kompetenceudvikling
hører også under HR-udvikling

Karriereudvikling og kompetenceudvikling sætter medarbejdernes faglige og personlige udvikling i fokus, og er dermed vigtigt i forhold til HR-udvikling.

Men hvorfor er det vigtigt i en virksomhed? Fordi medarbejdernes fortsatte udvikling øger virksomhedens konkurrenceevne og ikke mindst serviceniveauet. Dine kunder forventer, at både ledelse og medarbejdere er helt up-to-date med den nyeste viden. Her er individuel HR-udvikling er vejen frem. 

Vi tilpasser et forløb med karriere- og kompetenceudvikling, så det matcher din virksomheds behov.

Teamudvikling - kommunikation og problemløsning

Teamudvikling (ikke at forveksle med teambuilding) handler om at udvikle et teams indbyrdes kommunikation. I får hjælp til at udnytte de individuelle kompetencer bedst muligt, for at opnå optimale fælles resultater. Med teamudvikling er der fokus på frugtbar kommunikation, fælles mål og indbyrdes tillid. 

Hop ud af hamsterhjulet - få ekstern hjælp til HR udvikling

Vi hjælper med ekstern HR-udvikling.

Løber du og dine medarbejdere løber rundt og rundt, og kommer I ingen vegne? Så er vores bedste råd at hoppe ud af hamsterhjulet og tage en uforpligtende snak med os. 

Sammen finder vi den mest optimale rådgivningsløsning, der skaber størst værdi for dig, din virksomhed og dine medarbejdere. 

Rekrutteringskompagniet fungerer som eksternt HR firma på Sjælland og Fyn, i Jylland og på Grønland fra vores kontorer i Køge og Nuuk. Vi har HR-konsulent-aftaler med virksomheder i bl.a. Roskilde, Ringsted og Næstved.

HR udvikling - hr udviklingskonsulent