Loading Content...

Headhunting

Mange bryder sig ikke om ordet Headhunting – vi elsker derimod at prikke den helt rigtige kandidat på skulderen. Vi finder det rigtige match og vi gør både din virksomhed og kandidaten glade.

I tilfælde hvor I af den ene eller anden grund ikke ønsker at skilte med, at I har behov for en udskiftning eller en udvidelse af medarbejderstaben, løser vi opgaven som en ren headhunting opgave og finder egnede kandidater uden at stillingen eller søgningen er offentliggjort.

Det eneste vi har behov for ved headhunting er en grundig analyse af jeres virksomhed og at vi sammen udarbejder den profil og beskriver de kvalifikationer og krav, der stilles til den nye profil.

Ved en headhunting opgave finder vi måske en kandidat i vores store netværk og eller ved en screening af markedet. Måske har I selv en kandidat i kikkerten, men ønsker hele ansættelsesforløbet med kontakt, interviews, test, referencer osv. udført af professionelle jægere, der har prøvet det før og med succes.

Det vigtigste er at have en klar forestilling om, hvordan kandidatens profil skal se ud. Hvis ikke I er helt afklarede, hjælper vi jer naturligvis med en afdækning ved hjælp af kompetenceprofil og interview.