Headhunting

Headhunting er en mere og mere udbredt metode, når man søger nye medarbejdere. Især fordi der er rift om de bedste ledere og medarbejdere med specifikke fagkompetencer.  

Når du og virksomheden søger en profil med særlige kompetencer, kan vi som erfarent headhunterfirma hjælpe dig.

En headhunter ved præcist, hvor og hvordan man finder en specifik type medarbejder. Derfor er det tit mere økonomisk rentabelt at hyre en professionel, frem for at bruge dage- og ugevis på at forsøge selv.

Vi hjælper med headhunting på Sjælland og Fyn, i Jylland og Grønland fra vores 2 afdelinger i Køge og Nuuk.

Headhunting er det vi udfører, når du har en stilling i virksomheden, der skal besættes af en specifik medarbejder- eller ledertype. 

Det er ganske ofte tilfældet, at din nye medarbejder allerede besidder en stilling. Netop derfor er det smart at bruge en headhunter, der ved hvor og hvordan, man opsøger ham eller hende. Der skal analysefunktioner, forskellige søgeplatforme, komunikationserfaring og store arbejdsrelaterede netværk til, når man headhunter en ny medarbejder.

Den overordnede forskel på headhunting og rekruttering er, at en headhunter ikke nødvendigvis annoncerer med et jobopslag. Kandidaterne bliver som regel kontaktet af en headhunter. Ikke omvendt, som det er tilfældet med almindelig rekruttering. Headhunting kræver en stor mængde benarbejde og research, fordi vi leder efter helt specifikke kandidater. Og de kandidater er ikke nødvendigvis aktive jobsøgere. 

Et headhuntingforløb foregår derfor med en stor portion diskretion. Det skyldes netop, at de mest egnede kandidater, næsten altid er i job i forvejen. 

Som headhunter er det vigtigt at kende jobmarkedet ud og ind. Særligt i de brancher og sektorer, hvor man søger kandidater. Man skal vide, hvor man kan finde den helt rette kandidat til en stilling lige fra starten. Og dét er en af de væsentligste forskelle på headhunting og rekruttering.

Hvordan headhunter man?

Når vi headhunter, gennemgår vi en udførlig søgeproces, der løbende justeres i forhold til nye søgemuligheder. 

Som et erfarent rekrutterings- og headhunterfirma kan vi desuden trække på et stort fagligt netværk. Personlige relationer og også sociale netværk spiller en stor rolle, når det drejer sig om headhunting. Men det er slet ikke alt.

Vi bruger flere forskellige analyseværktøjer og søgemetoder, når du laver en aftale med en headhunter hos os. Arbejdsprocessen vil altid være afhængig af dine profilønsker og kriterier for din kommende nye medarbejder.

Hvordan foregår headhunting - helt præcist?

Når du beder os om at finde den ideelle kandidat til en ledig stilling, sætter vi gang i et gennemarbejdet forløb med headhunting.  

Det er selvfølgelig vigtigt, at du oplyser os om, hvilke faglige og personlige kompetencer, kandidaten (eller kandidaterne) skal indeholde. Omvendt kan du fortælle os om opgaverne i den pågældende stilling, hvis du er lidt i tvivl om, hvilke konkrete kompetencer, du søger.  

Herudfra laver vi en analyse af din virksomhed, og skaber en komplet personprofil, der matcher dine krav inden for kriterierne for den ledige stilling. Når du har godkendt personprofilen, sætter vi jagten ind på den nye medarbejder. 

Et kort eller langt forløb med et headhunting firma – your choice

Efter lokalisering af den eller de kandidater, der opfylder dine kriterier, hjælper vi dig naturligvis videre i rekrutteringsprocessen. Vores headhuntere hjælper dig gerne med resten af ansættelsesforløbet. Du kan dermed få en løsning, der bringer dig helt i mål. Ønsker du, at vi kun hjælper med en del af processen, er det fint med os. Du er vores chef, så du bestemmer naturligvis forløbets omfang og varighed.

Prisen for fejlansættelser er høj

Headhunting af de bedste medarbejdere til back office, detailhandel og food service

I forhold til headhunting, er der nogle områder, vores headhuntere er mere specialiseret i end andre. Søger du en medarbejder eller leder inden for back office*-, detailhandel-, leverandør til detailhandel eller food servicebrancherne, er der eksperthjælp at hente her. 

Vi headhunter medarbejdere og ledere til:

 

*Back office-medarbejdere dækker blandt andet over medarbejdere og ledere, der arbejder inden for direktion, markedsføring, salg, økonomi, indkøb, administration og kommunikation. Her kan vi hjælpe på tværs af brancher. Vi har hjulpet med at finde alle former for specialister – eksempelvis projektdirektører, chefer til entreprenørbranchen, revisorer, direktører og ledere på meget højt niveau.

Vil du headhuntes?

Børsen har skrevet en hel artikel, der giver gode råd til aktive tiltag, så du nemmere bliver headhuntet. Læs den her.

Vi sidder inde med en stor indsigt i ovenstående brancher og sektorer. Vores konsulenter har lavet mange rekrutteringer, hvor topkvalificerede medarbejdere har fundet deres rette hylde i en virksomhed.

Skal vi også stå for headhunting af de rigtige fagfolk og specialister til din virksomhed?

Rekrutteringskompagniet
headhunter på Sjælland, Fyn,
i jylland og grønland

Har du brug for hjælp til headhunting eller rekruttering – så tag fat på os.  

Vi headhunter på hele Fyn, Sjælland, i Jylland og i Grønland. Så vi kan roligt sige, at vi dækker hele kongeriget Danmark.

Et eksternt headhunterfirma du kan stole på

Du finder os i Køge og Nuuk, hvorfra vi fungerer som eksternt headhunterfirma for små og store virksomheder i bl.a. Roskilde, Næstved, Odense og Ringsted. Se vores referencer her.

Headhuntere

Rekrutteringskonsulent Køge, Roskilde, Ringsted, Næstved

Berit Tops

Partner og headhunter

sasja winther - rekrutteringskompagniet

Sasja Winther

Searcher

Et headhunting firma - og mere til

Udover at vi er et specialiseret headhunting firma/ rekrutteringsbureau, så kan vi hjælpe din virksomhed med flere andre elementer.

I dag er der et stigende behov for fokus på HR-relaterede opgaver i en virksomhed. Om det så er hjælp til rekruttering, outplacement eller kompetenceudvikling, så kan vi hjælpe.

Få hjælp til:

Headhunting og rekruttering af ledere

Vi har mange års erfaring med headhunting af blandt andet ledere. 

En person med en høj stilling, der skal lede andre, skal have de helt rette lederkompetencer. Men derudover skal vedkommende også besidde de rette værktøjer, der gør ham eller hende ideel til lige netop din virksomhed. Det er vores speciale, at udlede om en person matcher din virksomheds ønsker og behov. Også derfor fungerer vi som sparringspartnere for dig fra start til slut. Det er ud fra din beskrivelse af stillingens omfang og opgaver, at vi kan begynde at søge den rette leder.

Faktisk er der ikke den store forskel på processen med headhunting af en leder eller en medarbejder uden ledelsesansvar. Det vil altid være den opstillede drømmeperson vi søger. Uanset din og din virksomheds ønsker og behov.